Dragi exploratori,

Dupa un an plin de incertitudine, speranta a reaparut.

Avem un anunt de facut care speram sa va bucure. Suntem nevoiti sa mutam locatia evenimentului de la Gura Siriului din motive independente de vointa noastra. Promitem ca aceasta schimbare nu va fi resimtita in ceea ce priveste serviciile oferite la Holiday Mood 1st Trip. Mutam aceasta editie la Valea Cerbului in Busteni, aproape de Gura Diham. Cum am povestit mai sus, reteta ramane neschimbata: muzica buna, locatie in mijlocul naturii si un vibe pe care sa nu-l uitam prea curand. Totodata, speram sa fie de ajutor pentru voi faptul ca Busteni este o statiune mult mai accesibila (cu multe locuri de cazare si o gara la doar cateva minute distanta).

Bilete - Abonament Acces General - 120 RON - https://www.livetickets.ro/bilete/holiday-mood-1st-trip-2021
*Pretul biletului a fost redus ca urmare a faptului ca in incinta evenimentului nu va exista camping

1. Pentru cei dintre voi ce aveti bilete achizitionate deja la pretul de 240 RON, veti primi la intrare jetoane compensatorii in valoare de 150 RON. Nu este nevoie sa schimbati aceste bilete inainte de eveniment.
2. Pentru cei dintre voi ce aveti bilete achizitionate de anul trecut, la Holiday Mood Gura Siriului 2020, va rugam in continuare sa ne dati mail la support@holidaymood.ro pentru a putea schimba aceste bilete cu unele valide pentru aceasta editie.
- Cei cu bilete in valoare de 350 RON, veti primi la intrare jetoane compensatorii in valoare de 260 RON;
- Cei cu bilete in valoare de 400 RON, veti primi la intrare jetoane compensatorii in valoare de 310 RON.

Cu toate acestea spuse, vrem sa stiti ca a fost o decizie dificila si ca speram din suflet ca o sa ramaneti alaturi de noi in continuare. Abia asteptam sa ne vedem in mai putin de doua saptamani

LINE-UP

Arapu Cap Cezar Charlie Evelin Dudu Herodot


Mera Mihigh Mihai Pol Priku Prichindel Raresh


SIT Sublee Traumer Vizan

Contactează-ne

    COLABORATORI