Reguli si reglementari

Reguli si Reglementari ce se aplica la HolidayMood Trips 2021

Pentru a citi lista completa a masurilor de siguranta si preventie in contextul pandemiei COVID-19, va rugam sa dati click aici.

General

Set-ul de Reguli (SR) prezentat in acest document se aplica Evenimentelor Holiday Mood organizat de S.C. HOLIDAY MOOD INC S.R.L (Organizatorul) in locatia specificata (Azuga, Judetul Prahova) intre 25.06.2021 – 27.06.2021.

Acest SR include toate regulile pe care fiecare participant trebuie sa le respecte in relatie cu organizatorul si ceilalti participanti la evenimente. Acest SR poate fi accesat la www.holidaymood.ro/rules-and-regulations si poate fi modificat ulterior la orice moment fara a fi anuntate aceste modificari. Orice modificari la acest SR intra in aplicare din momentul in care sunt facute publice pe aceasta pagina. Prin cumpararea unui bilet si intrarea in locatia evenimentelor, participantul declara ca a citit, inteles si ca va respecta acest SR.

Holiday Mood Trips @ Gura Siriului – accesul se face incepand cu ora 14:00 pe 25 iunie. Participantii pot cumpara Bilete de Acces General (bilet valabil la intrare pe toata perioada evenimentelor) in avans, online, prin site-ul http://www.livetickets.ro/bilete/holiday-mood pana pe 24 iunie 2021. In cazul in care numarul maxim de bilete nu este epuizat online inainte de evenimente, acestea vor putea fi cumparate si de la poarta de acces incepand cu 25 iunie 2021. Accesul se va face în conformitate cu măsurile de siguranță impuse în contextul pandemiei (Măsuri de Siguranță COVID-19).

Accesul la Evenimente este posibil numai prin locurile special amenajate și la orele stabilite și comunicate de către organizatori pe pagina de Facebook a Evenimentelor.

Accesul minorilor la Evenimente este strict interzis.

Ordinea ori lungimea programului artistilor poate fi schimbata, caz in care participantii nu pot cere rambursarea pretului biletului ori alte forme de compensatii bazate pe acest tip de schimbari.

Avand in vedere ca toate biletele sunt nominale si ca trebuie sa verificam numele cumparatorului de pe bilet, participantii sunt obligati sa aiba la ei un document valabil de identificare (CI, permis auto ori pasaport) si sa il prezinte la cererea membrilor echipei de organizare, de securitate, organe competente ori autoritati.

Participantii sunt nevoiti sa treaca printr-un filtru de securitate la intrarea in zona evenimentelor. Holiday Mood ia aceste masuri pentru a asigura siguanta si integritatea pentru toti participantii. Accesul nu va fi permis pentru persoanele care refuza sa treaca prin controlul de securitate.

Comportamentul de natură a pune în pericol viața, sănătatea, integritatea fizică sau psihică a altor persoane, drepturile altor persoane, precum si orice tip de agresiune asupra celorlați participati la Evenimente este strict interzis.

Orice formă de demonstrație artistică ori activitate economică, comercială sau de publicitate este interzisă în cazul în care nu a fost obținuta permisiunea prealabilă scrisă a Organizatorului.

De asemenea, pentru a asigura desfășurarea în condiții de siguranță a Evenimentelor, organizatorii își rezervă dreptul de a selecta clientela, precum și de a restricționa accesul persoanelor care încalcă prezentul Regulament, precum si prevederile legislative în vigoare din România. În plus, Organizatorii își rezervă dreptul de a restricționa accesul participanților cu anumite tipuri de obiecte și/sau bunuri, ce NU pot fi aduse în incinta locatiei, astfel:

OBIECTE/BUNURI INTERZISE

 

 • droguri (Traficul sau comercializarea de droguri sau substante psihotrope, indiferent de proveniențe, reprezintă infracțiuni și sunt incriminate de legislația din România prin art.2 și art. 4 din Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului si consumului ilicit de droguri)
 • alcool si alte bauturi
 • mancare
 • arme (arme și obiecte asimilate armelor care pot produce prejudicii integritatii fizice incluzând, dar nelimitându-se la: cutițe, bricege, obiecte din sticlă, lanțuri, arme de foc, explozibil, artificii, spray paralizant, lasere, obiecte contondente, articole pitotehnice, materiale inflamabile sau explozive, etc.)
 • drone
 • tuburi de graffiti
 • materiale promotionale, flyere etc.

 

1.CUMPARAREA BILETELOR

1.1 Biletele pentru Evenimentele Holiday Mood pot fi cumparate exclusiv online de pe site-ul: www.holidaymood.ro folosind sistemul de plati online Netopia mobilPay si la poarta in timpul evenimentelor in conditiile in care biletele nu sunt epuizate pana la data de 14.08.2020.

1.2 Biletele online pot fi achizitionate doar printr-un card de debit/credit si biletul va fi trimis doar prin e-mail in momentul in care plata este confirmata de mobilpay.ro. Dupa confirmare, participantii primesc biletele in format electronic pe adresa de e-mail oferita in prealabil.

1.3 Toate biletele si invitatiile sunt nominale. Un cumparator poate cumpara mai multe bilete doar prin mentionarea numelor si adreselor de email ale beneficiarilor fiecarui bilet.

 1. IMPORTANT

2.1 Este interzisa postarea seriei unice de pe bilet ori a codului QR pe retelele de socializare ori orice alt site. Aceasta intamplare poate face biletul invalid.

2.2 Postarea anunturilor, vanzarea ori donarea biletelor cumparate pe retele de socializare ori pe alte site-uri sau locuri publice este strict interzisa.

2.3 Contrabanda cu bilete, invitatii ori bratari este o activitate ilegala si poate fi pedepsita prin lege. Daca organizatorul va identifica astfel de bilete/invitatii/bratari, va informa autoritatile.

2.4. Biletele cumparate sunt destinate exclusiv pentru uz personal. Singura exceptie la aceasta regula sunt concursurile cu bilete din campaniile promotionale, dar doar prin acordul scris al organizatorului. Nerespectarea acestei reguli duce la anularea biletelor folosite in scopuri comerciale, iar persoanele in cauza vor trebui sa isi asume responsabilitatea pentru daunele provocate.

2.5. Banii pe biletele cumparate nu vor fi restituiti.

 1. ACCESUL LA EVENIMENTE

3.1 Accesul in zona de evenimente se va face incepand cu ora 14:00 pe 14 August 2020.

3.2 Toti participantii vor fi perchezionati cu grija de catre personalul specializat, in scopul asigurarii respectarii regulilor impuse de catre evenimentele Holiday Mood si pentru a asigura conduita corespunzatoare desfasurarii in siguranta a acestor evenimente. Organizatorul are dreptul de a refuza accesul oricarui participant care refuza sa se conformeze cu perchezitia de la momentul intrarii.

3.3 Accesul in zona de evenimente este permis doar participantilor care poarta o bratara valida, ce este oferita de organizator la intrare dupa prezentarea biletului general de acces. O bratara valida care asigura intrarea in zona de evenimente este una care este intacta si purtata la mana. Prin colaboratorii sai, organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica bratarile oricand considera necesar, la intrarea la evenimente ori inauntrul locatiei, iar, in cazul in care participantul nu poarta bratara in interiorul locatiei, Organizatorul, prin colaboratorii sai, isi rezerva dreptul de a escorta persoana respectiva in afara zonei de desfasurare a evenimentului. Participantul are oblgatia de a mentine integritatea acestei bratari si este singurul raspunzator pentru pierderea ori deteriorarea acesteia.

3.4 Participantii au obligatia de a anunta organizatorul de orice dauna pe care o are bratara de acces, la primirea acesteia, si au dreptul de a cere reparea ori inlocuirea acesteia.

3.5 In scopul verificarii validitatii biletului/invitatiei, toti participantii trebuie sa detina asupra lor un document de identificare valid.

3.6 In timpul controalelor efectuate de catre echipa de securitate, toate obiectele care sunt identificate ca fiind interzise si care nu sunt conforme cu setul de reguli al evenimentelor, vor fi retinute si nu vor fi returnate posesorilor. Organizatorul nu este raspunzator de aceste obiecte. Participantii au dreptul de a parasi incinta locatiei si de a lasa aceste obiecte in afara zonei de evenimente (ex: in masina, acasa, hotel, etc) ori de a le arunca intr-un cos de gunoi de la intrare. Orice obiect ilegal detinut va fi retinut si aruncat conform legii.

3.7 Accesul minorilor (oricine sub varsta de 18 ani) este strict interzis.

 1. REGULILE EVENIMENTELOR

4.1 Se considera ca toti participanti au citit aceste Reguli si Reglementari la cumpararea biletului.

4.2. Participantii nu au voie sa aduca mancare, alcool ori alte bauturi in zona evenimentelor.

4.3. Din momentul in care intra in zona de evenimente, participantii sunt constienti ca sunt responsabili total de siguranta lor pe parcursul evenimentelor, iar faptul ca se afla in incinta locatiei presupune ca sunt apti fizic si psihic sa participe. Organizatorul anunta ca unele spectacole pot include efecte si lumini care pot afecta persoanelor ce sufera de epilepsie.

4.4. Accesul cu masina in spatiul de desfasurarea al evenimentelor este strict interzis. Organizatorul sfatuieste toti participantii sa foloseasca transportul public in comun ori servicii de taxi pentru a ajunge la locatia evenimentelor.

4.5. Orarul evenimentelor va fi anuntat de catre organizator din timp. Acest orar se poate schimba fie din intentia organizatorului ori din motive obiective. Organizatorul nu este obligat sa anunte participantii de nicio schimbare. Participantii nu pot revendica reparatii pentru niciun prejudiciu provocat acestora de catre modificarile aduse orarului.

4.6. Organizatorul informa participantii ca in cazuri de vreme extrema (furtuni, uragan, grindina) punctele de parasire a locatiei pot deveni aglomerate. Organizatorul recomanda ca, in astfel de situatii, toti participantii sa ramana calmi si sa respecte instructiunile oferite de echipa de organizare si, eventual, de functionarii publici aflati la fata locului.

4.7. Participanții nu au voie să înoate în lacul Siriu. Scăldatul în lacul Siriu, în zona de desfășurare a Evenimentelor, este strict interzis.

5.REGULI DE CONDUITA IN INCINTA EVENIMENTELOR

5.1 Toti participantii trebuie sa se conformeze regulilor si reglementarilor sociale si legale mentionate in acest document. Participantilor nu le este permis sa desfasoare activitati care ar putea pune in pericol ori afecta in orice mod siguranta ori drepturile celorlalti participanti. Organizatorul nu este raspunzator pentru niciun prejudiciu material, fizic ori moral cauzat de o violare a prezentului Set de Reguli. Organizatorul este indreptatit sa revendice compensatii de la persoanele vinovate de incalcarea prezentului Set de Reguli.

5.2. Consumul ori traficul de droguri este strict interzis, ilegal, si va fi pedepsit conform legilor in vigoare. Participantii vor fi escortati in afara locului de desfasurare a eveimentelor si bratara lor va fi invalidata daca o substanta ilegala va fi gasita in posesia lor.

5.3. Organizatorul, partenerii Organizatorului si presa acreditata au dreptul sa inregistreze si sa faca fotografii in spatiul de desfasurare al evenimentelor, in timpul acestora. Organizatorul are dreptul de a utiliza si publica aceste materiale pe diferite platforme de streaming si social media, si sa le foloseasca mai apoi in campanii de publicitate fara a fi nevoit sa compenseze in vreun fel participantii care sunt prezenti in aceste fotografii si filmari.

5.4. Participantii au dreptul sa fotografieze si sa filmeze in cadrul evenimentelor, in zonele permise acestora, si le este permis sa utilizeze aceste materiale doar in scop personal. Participantii au dreptul de a posta aceste poze si videoclipuri online, atata timp cat ele nu afecteaza drepturile celorlalti participanti ori ale Organizatorului. Organizatorul va cere participantului sa opreasca distributia neautorizata si sa stearga orice material foto/video care nu este conform cu aceasta obligatie. Participantul are responsabilitate totala pentru orice dauna morala sau materiala generata de acest tip de activitate. Este strict interzisa pilotarea dronelor deasupra zonei de desfasurare a evenimentelor ori instalarea de aparatura video profesionista de catre participanti.

5.5. Este strict interzis ca participantii sa ia parte la orice activitati comerciale ori promotionale, de asemenea sa promoveze orice produs, serviciu, activitate, idee, miscare politica ori culturala in spatiul de desfasurare a evenimentelor, fara a avea aprobare in avans din partea Organizatorului.

 1. OBIECTE PIERDUTE

6.1 În privința obiectelor pierdute, Organizatorul va amenaja un spațiu special pentru astfel de obiecte, în care fiecare proprietar își poate recupera bunurile pana la terminarea Evenimentelor. Ulterior Evenimentelor, obiectele pot fi recuperate de la unul dintre punctele de lucru ale Organizatorului din Bucuresti, anuntate ulterior.

6.2. Participantii trebuie sa aduca toate obiectele pierdute pe care le gasesc in zona de desfasurare a evenimentelor la info point. Proprietarii acestor bunuri pot sa revendice si recupereze bunurile urmarind o procedura standard de identificare a bunului. Organizatorul va pastra obiectele pierdute pentru un maxim de 10 zile dupa terminarea evenimentelor si va incerca sa le returneze detinatorului de drept.

6.3. Toate obiectele gasite trebuie predate autoritatilor in 10 zile sau mai putin de la momentul in care au fost primite, in cazul in care detinatorul de drept nu a fost identificat.

 1. PRIM AJUTOR SI SECURITATE

7.1. Personalul medical specializat va fi disponibil in cazul urgentelor medicale, pe toata durata desfasurarii evenimentelor.

7.2. Personalul de paza calificat va asigura securitatea in timpul si pe suprafata de desfasurare a evenimentelor. Toti participantii trebuie sa colaboreze, sa respecte si sa se conformeze cu personalul de securitatea si instructiunile primite de la ei in caz de urgenta.

7.3. Personalul de paza are dreptul de a evacua din locatie toti participantii care nu respecta regulile de conduita mentionate mai sus, care manifesta comportament violent sau care pun in pericol alte persoane.

 1. GARANTIE

8.1. Organizatorul garanteaza accesul si utilizarea serviciului pe toata durata evenimentelor pentru fiecare participant care detine o bratara valida.

8.2. Data evenimentelor poate fi modificata unilateral in caz de circumstante exceptionale (dezastre naturale, epidemii, etc.), dar nu poate fi schimbata din cauze minore legate de conditii meteo normale (ploaie normala, vreme innorata, etc.)

8.3. Nici Organizatorul, nici participantul, nu sunt obligati sa respecte prezentele reguli in cazul unor conflicte majore precum razboaie, revolte, demonstratii, atacuri terorise, in caz de accidente, incendii, calamitati, dezastre naturale, cutremure, inundatii, pane majore de curent, rezolutii oficiale din parte guvernului sau autoritatilor locale ori orice alta situatie care nu poate fi prevazuta ori controlata de catre Organizator ori participant.

8.4. Organizatorul nu poate fi tinut raspunzator pentru daune ori prejudicii cauzate in interiorul locatiei de catre participanti ori care rezulta in urma unor conditii meteorologice extreme.

8.5. Odata ce participantul primeste bratara, este obligat sa ii verifice integritatea, iar Organizatorul nu mai este responsabil de integritatea sa. Participantul nu este indreptatit la nicio revendicare in cazul pierderii sau distrugerii bratarii de acces.

8.6. Organizatorul nu este responsabil de actiunile ce se petrec in afara locatiei.

8.7. Participantii sunt raspunzatori in totalitate si vor fi tinuti responsabili pentru orice prejudiciu adus Organizatorului, colaboratorilor sai ori tertelor parti, care rezulta din neindeplinirea dispozitiilor legale si dispozitiilor incluse in acest Set de Reguli.

8.8 Prin accesul la Evenimente, Participanții sunt de acord în mod expres cu respectarea acestui Regulament, precum și cu Regulamentul privind protectia mediului inconjurator si alte reguli ce vor fi afișate la loc vizibil in perimetrul zonei de access sau in interiorul locatiei ori pe pagina de Facebook a evenimentului/website. De asemenea, Participanții se angajeaza că vor coopera pe deplin cu personalul/echipa de organizare a Evenimentelor și vor respecta instrucțiunile acestora pe parcursul Evenimentelor, precum și că vor plăti toate serviciile și produsele puse la dispoziție în cadrul Evenimentelor, pentru care se percepe plată.

8.9 În momentul accesului la Evenimente, fiecare Participant își asumă în mod voluntar, incontestabil și irevocabil, participarea pe proprie răspundere în cadrul Evenimentelor, acesta fiind responsabil în totalitate pentru acțiunile sale și consecințele acestora. În situatia oricărui incident rezultat din încălcarea prezentului Regulament de catre participanti sau în urma deciziilor de natură personală care afectează buna desfășurare a Evenimentelor, Organizatorii sunt exonerați de orice tip de răspundere.

8.10. Organizatorul are dreptul de a interzice ori de a nu permite accesul ori de a invita participantul sa paraseasca locatia in cazul in care acesta incalca prezentele Reguli ori alte dispozitii legale.

 1. PROTEJAREA NATURII

9.1 Grija fata de natura este una dintre prioritatile principale ale Organizatorului, sustinand si promovand in mod continuu o atitudine eco-responsabila pe parcursul Evenimentelor. Participantii sunt obligati sa respecte indicatiile membrilor echipei de organizare in ceea ce priveste protejarea mediului inconjurator.

9.2 Reducerea, reutilizarea si reciclarea sunt principii dupa care Organizatorul se ghideaza in desfasurarea acestor Evenimente si orice participant va acepta regulile privind protectia mediului inconjurator in cadrul Evenimentelor.

9.3 Distrugerea naturii sau a oricaror elemente care fac parte din mediul inconjurator, inclusiv materiale sau constructii de orice fel din zona Evenimentelor sunt strict interzise.