Termeni de folosire

Prin acceptare termenilor de utilizare, cumparatorul declara ca a citit, inteles si a acceptat sa respecte Termenii de Utilizare alaturi de politicile noastre de confidentialitate si de regulile si regulamentul ce sunt aplicate la evenimentele marca HolidayMood.
In particular, cumparatorul accepta orice schimbare, reglementare, amanare, masura ori situatie cu privire la evenimentele noastre din cauza crizei COVID-19, cerut de autoritatile competente.

REZUMAT

Aceasta este pagina cu termeni si conditii pentru website-ul oficial al Festivalului Holiday Mood, la care ne vom referi de acum prin “website-ul” sau “site-ul”. Website-ul este detinutde HOLIDAY MOOD INC SRL, CUI 38492628, J40/19158/2017, la care ne vom referi in continuare prin “Holiday Mood”, “noi”, “a noastra”, “al nostru”.

 

TERMENI DE UTILIZARE

Actualizat ultima oara 8 iunie, 2021

 

ACCEPT AL TERMENILOR

Acesti termeni de utilizare constituiesc o legatura legala facuta intre dumneavoastra, indiferent daca personal sau din partea unei entitati (“tu”) si HOLIDAY MOOD INC SRL, prin afacerea Holiday Mood (“Holiday Mood”, “noi”, “a noastra”, “al nostru”), cu privire la accesul vostru si la utilizarea site-ului https://holidaymood.ro , precum si orice alta forma de website media, canal de media, website mobil ori aplicatie asemanatoare, legata ori conectata de website. Site-ul ofera un magazin virtual pentru urmatoarele bunuri, produse si/sau servicii. Bilete pentru Festivalul Holiday Mood si Evenimente si marfa marca Holiday Mood. Cu scopul de a face Site-ul un mediu sigur pentru cumpararea si vanzarea bunurilor din acest magazin virtual, toti utilizatorii sunt obligati sa accepte si sa se conformeze la acesti Termeni de Utilizare. Acceptati ca prin accesarea Site-ului si/sau a bunurilor din magazin, ai citit, inteles si acceptat sa respecti acesti Termeni de Utilizare.

Daca nu esti de acord cu acesti termeni, atunci nu va este permisa utilizarea Site-ului si/sau  magazinului virtual si trebuie sa intrerupi utilizarea acestuia.

Termenii si conditiile suplimentare ori documentele care pot fi postate pe Site uneori sunt incorporati in mod expres aici. Ne rezervam dreptul, in discretia noastra, de a aduce schimbari ori modificari acestor Termeni de Utilizare oricand si pentru orice motiv. Va vom anunta despre orice schimbare prin modificarea datei “Ultimei actualizari” a acestor Termeni de Utilizare, si dumneavoastra veti renunta la dreptul de a primi notificare directa pentru orice schimbare. Este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati periodic acesti Termeni de Utilizre pentru a ramane informat de update-uri. Veti fi supus si se va considere ca ati luat la cunostinta si ca ati acceptat schimbarile in Termenii de Utilizare prin continuarea utilizarii Site-ului dupa ce data de revizuire a Termenilor de Utilizare este postata.

Informatia oferita pe site nu este menita pentru distributie ori uzul de catre orice alta persoana ori entitate in alta jurisdictie ori tara unde distrubutia ori utiizarea ar fi impotriva legi ori reglementarilor ori care are fi supusa oricarei necesitati de inregistrare intr-o jurisdictie sau tara. Conform acestui lucru, acele persoane care aleg sa acceseze Site-ul din alte locatii, isi asuma aceasta initiativa si sunt singurii responsabili in conformitate cu legile, daca si in masura in care legila locale sunt aplicabile.

Site-ul este intentionat pentru utilizatori care au minim 18 ani. Persoanelor cu varsta sub 18 ani nu le este permis sa se inregistreze pe Site ori sa foloseasca Magazinul Virtual pentru a achiziționa bilete pentru oricare dintre evenimentele noastre.

 

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

In afara situatie in care ne este indicat diferit, Site-ul si Magazinul Virtual sunt proprietatea noastra si tot codul sursa, bazele de date, funcionalitatea, software-ul, designul web, audio, video, text, poze si grafica de pe Site (colectiv, “Continutul”) si marcile de autor, marcile de serviciu, logo-urile Continute in (“Marcile’) sunt detinute ori controlate de catre noi or licentiate noua, si sunt protejate de legile cu privire la copyright si marcile omerciale si alte drepturi asupra proprietatii intelectuale si competitiei nedrepte din Romania, jurisdictii straine, si conventii internationale. Continutul si Marcile sunt prevazute pe Site “AS IS” doar pentru uz personal in scop informativ. In afara de ce este prevazut direct prin acesti Termeni si conditii, nici o parte din Site ori Magazin Virtual si niciun Continutul ori Marci nu pot fi copiate, reproduse, agreate, republicate, postate, urcate, dispuse public, encodate, traduse, transmise, distribuite, vandute, licentiate ori exploatate in alta maniera pentru orice scop comercial, fara permisiunea scrisa primita anterior.

Cu conditia ca sunteti eligibil sa folositi Site-ul, va este oferita o licenta temporara pentru a accesa si a folosi Site-ul si a descarca ori printa orice parte din Continut la care aveti acces in mod justificat doar pentru accesul personal, necomercial. Ne rezervam toate drepturile de a nu va permite acces la Site, Continut si Marci.

 

REPREZENTARILE UTILIZATORILOR

Prin utilizarea Site-ului si a Magazinului Virtual, reprezentati si garantati ca: (1) aveti capacitatea legala si agreati conformarea cu acesti Termeni de utilizare; (2) nu sunteti minor in jurisdictia in care va aflati; (3) nu veti accesa Site-ul ori Magazinul Virtual prin mjloace automate ori non-umane, fie printr-un bot, script ori alta cale; (4) nu veti folosi Site-ul pentru un scop ilegal ori neautoriza; utilizarea Site-ului ori a Magazinului Virtual nu va incalca orice lege ori reglementre in vigoare.

Daca oferiti orice informatie care este neadevarata, inexacta, neactualizata ori incompleta, avem dreptul de a va suspenda ori elimina contul si de a va refuza orice utilizare curenta ori viitoare a Site-ului (ori alta parte a acestuia).

Nu puteti utiliza Site-ul ori Magazinul Virtual pentru in niciun scop si pentru nici o  activitate ilegala ori neautorizata. De asemenea, nu puteti, in utilizarea Magazinului Virtual, viola nici o lege.

Continutul Site-ului nu constituie si nu contine nici o reprezentare a vreunei legaturi legale cu serviciile oferite, lucru pe care il intelegeti si il agreati. De asemenea, agreati ca nu ne facem responsabili pentru nici o eroare, omisiune ori interpretare eronata Continuta in Continutul Site-ului. Continutul din Magazinul Virtual si din Site sunt asigurate doar in scopuri informative si promotionale.

 

MAGAZINUL VIRTUAL

Ne rezervam dreptul de a limita cantitatile bunurilor din Magazinul Virtual oferite ori disponibile pe Site. Toate descrierile ori preturile bunurilor din Magazinul Virtual pot fi supuse schimbarilor fara notificare prealabila, la discretia noastra. Ne rezervam dreptul de a opri vanzarea bunurilor din Magazinul Virtual in orice moment si pentru orice motiv.

 

ACHIZITII SI PLATA

Pentru achizitionarea bunurilor din magazinul virtual, platile trebuie executate online prin platforma online de plati Stripe folosind carduri de Debit/Credit Visa sau Mastercard. Biletele virtuale vor fi trimise pe adresa de mail pe care o puneti la dispozitie de indata ce plata este aprobata.

Agreati sa oferiti informatii de cont si plata curente, complete si actuale pentru toate bunurile cumparate din Magazinul Virtual oferite via Site. Mai dparte, agreati sa va actualizati contul si informatiile de plata promt, cinluzand adresa de mail, metoda de plata, si data de expirare a cardului de plata, pentru a putea completa tranzactiile dumneavoastra si pentru a va contacta in cazul in care este nevoie. Taxa de vanzari va fi adaugata la pretul vanzarii dupa cum se considera necesar de catre noi. Exista posibilitatea de  schimba preturile in orice moment. Toate platile trebuie vor fi facute in Lei Romanesti (RON).

Sunteti de acord cu plata tuturor taxelor pentru preturile in vigoare la momentul cumpararii si a posibilelor taxe de transport apicabile. De asemenea, ne autorizati sa va taxam furnizorul de plati pentru orice astfel de suma necesara procesarii comenzii dumneavoastra. Ne rezervam dreptul sa corectam orice erori ori greseli in suma retrasa, chiar daca deja am primit ori cerut plata.

Ne rezrvam dreptul sa refuzam orice comanda plasata prin Site. Putem, la propria discretie sa limitam ori anulam cantitati cumparate per persoana, per gospodarie ori per comanda. Aceste restrictii se pot aplica direct comenzi plasate de ori prin acelasi cont de cumparator, aceeasi metoda de plata, si/sau comenzilor care folosesc aceeasi adresa de faturare ori plasare. Ne rezervam dreptul sa limitam ori interzice comenzi care, din propria noastra judecata par a fi facut de catre dealeri, distribuitori ori speculanti.

 

POLITICILE DE RETUR

Toate vanzarile de bilete sunt finale si nici un retur al banilor nu va fi efectuat. Pentru alte bunuri Holiday Mood achiziționate prin utilizarea Magazinului Virtual, politica de retur va intra sub incidența legislației UE. Dacă ați achiziționat un produs sau un serviciu online folosind Site-ul, aveți dreptul de a anula și a returna comanda în termen de 14 zile.

 

ACTIVITATI INTERZISE

Nu este permis accesul sau utilizarea Site-ului pentru nicun alt scop in afara de acelea pentru care Site-ul este functional. Site-ul nu poate fi folosit in conexiune cu nici o alta intentie comerciala in afara celor specific aprobate de catre noi.

Ca utilizatori ai Site-ului, agreati sa nu:

 1. Utilizati Site-ul pentru a promova oferte ori a vinde bunuri si servicii.
 2. Sustrageti, dezactiva ori a interfera in alt mod cu caracteristicile legate de securitatea Site-ului, incluzand caracteristicile care previn sau restrictioneaza utilizarea ori copierea oricarui Continut sau impun limitari asupra utilizarii Site-ului si.sau Continutului Continut.
 3. Va implicati intr-o incadrare neautorizata  a sau legata de Site.
 4. Pacaliti, fraudati ori sa ne induceti in eroare pe noi ori alti utilizatori ai Site-ului, in special in incercarea de a aflat date de cont cu caracter personal, precum parole.
 5. Sa utilizati in mod neadecvat serviciile de suport ale Site-ului ori trimite rapoarte false de abuz ori abateri.
 6. Va implicati in orice utilizare automata a sistemului, precum utilizara scripturilor pentru a trimite comentarii ori mesaje ori utilizarea oricarui mijloc de extragere a datelor, roboti ori instrumente similare de strangere si extragere a datelor.
 7. Interferati cu, intrerupeti, ori creati un obstacol Site-ului, retelelor ori serviciilor conectate la Site.
 8. Incercati sa impersonati alt user ori alta persoana ori sa folositi alt cont al unui alt utilizator.
 9. Utilizati orice informatie obtinuta de la Site cu scopul de a hartui, abuza, ori rani o alta persoana.
 10. Folisiti bunurile oferite de Magazinul Virtual ca parte din niciun efort in a concura cu noi ori pentru a folosi in alt mod Site-ul si Continutul pentru orice alt efort de generare de venituri ori intreprindere comerciala.
 11. Descifrati, decompilati, dezasamblati ori  sa reversati procesul ingineresc al oricarui software care curpinda sau face parte in orice mod din Site.
 12. Recuperati sistematic date sau orice alt Continut al Site-ului pentru a crea ori compila, direct ori indirect o colectie, compilatie, baza de date ori registru fara permisia scrisa primita in prealabil din partea noastra.
 13. Utilizati in orice mod neutorizat bunurile din Magazinul Virtual, incluzand datele de cont si/sau adresele de mail ale utilizatorilor prin metode electronice ori pentru scopul de a trimite mailuri neautorizate, a crea conturi de utilizatori automate ori sub motivatii false.
 14. Vindeti ori transferati profilul.
 15. Incercati sa evitati orice masuri luate de Site menite sa previna restrictionarea accesului la Site, ori alta parte a acestuia.
 16. Hartuiti, enervati, intimidati ori amenintati unul din angajatii nostri ori agenti implicati in furnizarea oricarei parti din Magazinul Virtual.
 17.  Stergeti drepturile de autori ori alte notificari privind drepturile de proprietate din Continut.
 18. Copiati ori adaptati software-ul Site-ului, incluzand dar nelimitandu-se doar la codul Flash, PHP, HTML, JavaScript ori orice alt cod.
 19. Incarcati ori transmiteri (ori incercarea de a incarca ori a transmite) virusi, cai Troieni ori orice alt material, incluzand utilizarea excesiva a literelor mari de tipar si spamarea (postarea continua de text repetitiv), care interfereaza cu utilizarea si modificarea neintrerupta a oricarei parti sau modificari a Site-ului care altereaza, modifica, perturba, interfereaza cu utilizarea, caracteristicile, functiile, operatiunile ori mentenanta bunurilor din Magazinul Virtual.
 20. Incarcati ori transmiteti (ori incercati sa incarcati ori sa transmiteti) orice material care se comporta precum o colectie de informatie pasiva ori mecanism de transmitere, incluzand schimbara formatelor graficii (“gifs”), pixeli 1×1, bug-uri web, cookies, ori orice alte dispozitive similare (uneori mentionate ca “dispozitive de spionaj” ori “mecanisme de colectare pasiva”/”pcms”).
 21.  Cu exceptia situatiei in care este rezultat al folosirii motorului standard de cautare ori a browserului de internet, folosirea, utilizarea, dezvoltarea ori distribuirea oricarui sistem automatizat, incluzand fara exceptie orice robot, utilitate de inselatorie, racleta sau cititor online care acceseaza Site-ul, ori utilizand ori lansand orice script neautorizat ori alt software.
 22. Discreditati, Patati, ori daunati, in opinia noastra, imaginii noastre si/sau a Site-ului.
 23. Utilizati Site-ul intr-o maniera inconsistenta cu orice lege ori regulament in vigoare.

 

DEPUNERI

Confirmati si acceptati ca orice intrebari, comentarii, sugestii, idei, feedback, ori alte informatii cu privire la Site ori bunuri din Magazinul Virtual (“Depuneri”) prevazute de catre dumneavoastra catre noi nu sunt confidentiale si devin doar proprietatea noastra si avem dreptul la utilizarea fara restrictii si diseminari a acestor Dispozitii pentru orice scop legal, comercial ori in caz contrar, fara confirmare ori compensare catre dumneavoastra. Prin prezenta, renuntati la toate drepturile morale asupra oricaror Depuneri si prin prezenta, garantati ca orice astfel de Depuneri sunt originale cu Dumneavoastra sau ca aveti dreptul de a trimite astfel de Depuneri. Sunteti de acord ca nu va exista niciun recurs impotriva noastra pentru vreo presupusa incalcare ori incalcare reala sau deturnare a vreunui drept de proprietate in Depunerile dumneavoastra.

 

SITE-URI PARTENERE SI CONTINUT

Site-ul poate contine (ori iti poate fi trimis prin Site ori prin Magazinul Virtual) legate  de alte website-uri (“Website-uri Partenere”) precum si articole, poze, texte, grafica, poze, design, muzica, sunet, video, informatii, aplicatii, software, si orice al Continut ori alte articole ce provin din surse terte (“Continut Partener”). Continutului ori website-urilor Partenere nu le este verificata precizia, adecvarea, ori gradul de completare de catre noi, si nu suntem responsabili de niciun Website Partenere accesat prin Site ori orice alt Continut partener postat pe, disponibil prin ori instalat din Site, incluzand Continutul, precizia, ofensivitatea, opinii, fiabilitatea, practicile de confidentialitate, ori alte politici ale ori Continute in Website-urile Partenere ori Continut Partener. Continutul nu implica aprobare ori aprobare din partea noastra. Daca decideti sa parasiti Site-ul si sa accesati Website-uri Partenere pentru a folosi ori instala orice Continut Partenere, faceti acest lucru pe propria raspundere si trebuie sa fiti constienti ca acesti Termeni de Utilizare nu mai sunt aplicabili. Este recomandat sa revizuiti termenii si politicile aplicabili acolo, incluzand politicile si practicile de confidentialitate si adunare de date, ale  Site-ului ori referitoare la orice aplicatie pe care o folositi ori utilizati din Site.

Orice achizitionati prin Website-uri Partenere vor fi prin alte website-uri si de la alte companii, si nu ne asumam nici o responsabilitate in relatie cu asemene achizitii care sunt exclusiv intre dumneavoastra si partenerul respectiv. Sunteti de acord si constientizati ca nu sprijinim produsele ori serviciile oferite de Site-uri Partenere si nu ne veti putea tine raspunzatori pentru orice dauna cauza dumneavoastra de catre achizitionarea unui astfel de produs sau serviciu.

Aditional, nu ne veti tine responsabili pentru orice pierderi sustinute de dumneavoastra, cauzate dumneavoastra sau rezultand ca urmare a unui contact cu Conitnuturi Partenere ori Website-uri Partenere,

 

MANAGEMENT-UL SITE-ULUI

Ne rezervam dreptul sa: (1) monitorizam Site-ul impotriva incalcarilor acestor Termeni de Utilizare; (2) sa luam masurile legale adecvate impotriva oricui, care, in opinia noastra, inclca legea ori acesti Termeni de Utilizare, incluzand fara exceptie relcamarea respectivului utilizator autoritatilor. La discretia noastra si fara imite, refuz, acces restrictionat la, limitarea disponibilitatii, ori  dezactivarii (in masura posibilitatilor tehnologice) a oricarei Contributii o oricarei parti conectate; (4) La discretia noastra si fara limite, notificari, ori raspundere, sa eliminam de pe Site ori sa dezactivam toate documentele si Continutul care sunt prea mari ca dimensiuni si ingreuneaza in vreun mod sistemele noastre; si (5) in caz contrar managerierea Site-ului intr-o maniera proiectata sa ne protejeze drepturile si proprietatea si sa faciliteze functionarea conforma a Site-ului si a bunurilor din Magazinul Virtual.

 

POLITICI DE CONFIDENTIALITATE

Ne ocupam de protejarea si securizarea datelor. Va rugam sa revizuiti Politicile noastre de Confidentialitate. Prin utilizarea Site-ului si bunurilor din Magazinul Virtual, acceptati automat Politicile noastre de Confidentialitate, care sunt incluse in acesti Termeni de Utilizare. Va rugam sa tineti cont ca atat Site-ul cat si Magazinul Virtual sunt gazduite in Romania. Daca accesati Site-ul ori bunurile din Magazinul Virtual din tari din afara Uniunii Europene, regiuni ale lumii cu legi ori alte cerinte privind colectarea de date, utilizarea ori dezvaluirea, care sunt diferite fata de legile in vigoare in Romania, atunci prin continua utilizare a Site-ului de catre dumneavoastra, transferati datele voastre in Romania si va dati permisiunea expresa sa aveti datele transferate catre si procesate in Romania.

 

DURATA SI INCHEIERE

Acesti Termeni de Utilizare vor ramane valabili si in vigoare in timp ce utilizati Site-ul. Fara a limita orice alta dispozitie a acestor Termeni de Utilizare, ne rezervam dreptul sa, in propria noastra discretie si fara nici o notificare ori raspundere, refuzam accesul la Site si bunurile din Magazinul Virtual (incluzand blocarea anumitor adrese IP), oricarei persoane pentru orice motiv ori pentru niciun motiv, inluzand fara limite pentru incalcarea oricarei reprezentari, garantii sau legamant continute in acesti Termeni de Utilizare sau a oricariei legi ori reglementari in vigoare. Putem sa va intrerupem utilizarea ori participarea in Site si Magazinul Virtual ori sa stergem ori Continut ori informatie postata de dumneavoastra in orice moment, fara avertizare, in propria noastra discretie. Daca va intrerupem sau suspendam contul pentru orice motiv, va fa fi interzis sa va inregistrati si sa creati un cont nou sub numele dumneavoastra, un nume fals ori imprumutat, ori numele al oricarei terte parti chiar daca actionati in interesul unei terte parti. In plus, pe langa intreruperea ori blocarea contului, ne rezervam dreptul sa aplicam orice cale legala pe care o consideram necesara, inluzand fara limitare orice urmarire civila, penala ori atac de ordin judecatoresc.

 

MODIFICARI SI INTRERUPERI

Ne rezervam dreptul sa modificam, schimbam sau eliminam orice parte din Continut dn Site fara notificare prealabila, din orice motiv la propria discretie. Nu avem nici o obligatie sa actualizam nici o informatie pe Site. De asemenea, ne rezervam dreptul de a modifica ori elimina orice bun din Magazinul Virtual fara notificare la orice moment. Nu vom fi responsabili in fata dumneavoastra ori a vreunui partener pentru nici o modificare, schimbare de pret, suspendare, ori intrerupere a Site-ului ori bunurilor din Magazinul Virtual.

Nu putem garanta ca Site-ul si bunurile din Magazinul Virtual vor fi disponibile in orice moment. Putem experiementa probleme de software, hardware ori alte probleme ce presupun mentenanta legata de Site, ce pot rezulta in intreruperi, intarzieri ori erori. Ne rezervam dreptul sa schimbam, revizuim, actualizam, suspendam, intrerupem, ori sa modificam in vreun mod Site-ul sau bunurile din Magazinul Virtual in orice moment si pentru orice motiv fara sa va notificam in prealabil. Sunteti de acord ca nu avem nici o responsabilitate pentru nici un defect, pierdere, inconvenient cauzat de incapacitatea dumneavoastra in accesarea Site-ului sau a Magazinului Virtual in timpul de oprire ori interuperea Site-ului ori a Magazinului Virtual. Niciunul din acesti Termeni de Utilizare nu va fi interpretat in directia de a ne obliga sa mentinem si sa sustinem Site-ul sau Magazinul Virtual sau sa furnizam corectii, actualizari sau comunicari in legatura cu acestea.

 

LEGEA DE GUVERNARE

Acesti Termeni de Utilizare si utilizarea dumneavoastra a Site-ului si Magazinului Virtual sunt guvernate si interpretate in conformitate cu legile din Romania si din UE aplicabile acordurilor incheiate si care urmeaza sa fie executate in intregime in Romania.

 

SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Negocieri Informale

Pentru a accelera litigiile si a controla costul oricarei dispute, controversa ori cerere cu privire la acesti Termeni de Utilizare (singura o “Diferenda” si colectiv, “Diferendele”) aduse de catre dumneavoastra ori de catre noi (individual, o “Parte” si colectiv, “Partile”). Partile agreaza sa incerce sa negocieze initial pe cale amiabila orice Diferenda (in afara Diferendelor mentionate mai jos) informal cu treizeci (30) de zile inainte de a initia orice demers judecatoresc. Astfel de negocieri trebuiesc incepute prin o notificare scrisa din parte unei Parti catre cealalta Parte.

Daca, pentru orice motiv, o Diferenda ajunge la tribunal, Diferenda va inceputa ori urmarita penal in tribunalele localizate in Bucuresti, Romania, si prin prezenta, Partile isi ofera consimtamantul, si renunta la orice aparare legata de lipsa jurisdictiei personale si forum non conveniens in ceea ce priveste locul si jurisdictia din aceasta tara si instantele sale.Aplicarea Convenției Națiunilor Unite privind contractele pentru vânzarea internațională a mărfurilor și a Legii uniforme privind informațiile privind tranzacțiile pe computer (UCITA) sunt excluse din aceste condiții de utilizare. În niciun caz, nici o Diferenda introdusă de către oricare dintre părți aferentă în vreun fel pe Site nu va fi declanșată la mai mult de un (1) ani de la apariția cauzei.

Restrictii

Partile accepta ca orice cerere va fi limita la Diferenda dintre Partile individuale. In deplina masura permisa de lege, (a) nici o cerere in instanta nu se va alatura cu nici o alta procedura; (b) nu exista niciun drept ori autoritate pentru orice Diferenda sa fie adus in calitate de reprezentant presupus in numele publicului larg sau al oricarei persoane.

 

CORECTII

Pe site pot exista informatii care contin greseli de tipografie, inexacte ori omisiuni care fac referire la bunurile din Magazinul Virtual incluzand descrieri, preturi, disponibilitate si multe alte informatii. Ne rezervam dreptul de a corecta orice erori, inexactitati sau omisiuni si sa schimbam ori actualizam informatia de pe Site la orice moment fara notificare in prealabil.

 

EXONERARE DE RASPUNDERE

Site-ul si magazinul virtual sunt oferite pe o baza de atat cate sunt si cat timp sunt disponibile. Sunteti de acord ca utilizarea site-ului si a serviciilor noastre sunt efectuate pe propria dumneavoastra raspundere. In maxima masura permis de lege, ne exoneram de orice raspundere de toate garantiile, exprese sau implicite, in conexiune cu site-uul si bunurile din magazinul virtual si utilizarea dumneavoastra a acestora, incluzand, fara limitare si garantiile implicite de comerciabilitate, fitness pentru un anumit scop si nerespectarea obligatiilor. Nu facem nici o garantie ori reprezentatie despre precizia ori gradul de completare al continutui de pe site ori continutului oricarui website legat de site si nu ne vom asuma nici o raspundere ori responsabilitate pentru (1) erori, greseli, inexactitati ale Continutului si materialelor, (2) vatamara corporala ori pagube materiale de orice natura, rezultand din accesul la si utilizarea site-ului, (3) vreun acces neautorizat la sau utilizarea serverelor de securitate si/sau oricarei si tuturor informatiilor personale si/sau informatiile financiare stocate aici (4) orice intrerupere ori incetare a transmisiei catre ori de la site ori bunurile din Magazinul Virtual, (5) eventuale erori, virusi, cai troieni, ori altele similare care pot fi trimise catre sau decatre un website-ul unui partener si/sau (6) orice erori ori omosiuni in Continut si materiale ori pentru orice pierdere ori dauna de orice natura intamplata ca un rezultat a utilizarii Conitnutului postat, transmis, ori in alt fel facute disponibile prin intermediul site-ului. Nu garantam, sprijinim, garantam ori nu ne asumam responsabilitate pentru orice produs ori serviciu promovat ori oferit de catre un partener prin intermediul site-ului, orice website legat, ori orice site ori aplicatie mobila mentionatain orice banner ori alta forma de promovare, si nu vom fi parte la ori in orice forma responsabili pentru monitorizarea oricarui furnizor partener de produse si servicii. Cat despre achizitia unui produs ori serviciu prin orice mediu ori in alt mediu, trebuie sa va folositi propri judecata si sa va exercitati prudenta oricand este corespunzatoare.

 

LIMITARI ALE RASPUNDERII

In nici o situatie noi ori directorii, angajatii ori angetii nostri vor fi raspunzatori fata de dumneavoastra ori vreun parteneri pentru orice dauna directa, indirecta, rezultata, exemplara, incidenta, speciala ori punitiva, incluzand pierderea profitului, venitului, pierderi de date ori alte daune reiesite din utilizarea dumneavoastra a Site-ului ori a bunurilor din Magazinul Virtual, chiar daca am fost sfatuiti despre posibilitatea existentei acestor daune.

 

COMPENSATII

Ati acceptat sa aparati, compensati si sa nu ne tineti raspunzatori, afiliati pe noi si toti resectivii agenti, parteneri si angajati din si impotriva oricarei pierderi, daune, raspunderi, revendicari, incluzand onorarii si cheltuieli rezonabile ale avocatilor, efectuate de catre orice partener si cauza sau care rezulta din: (1) Utilizarea Magazinului Virtual; (2) incalcare a acestor Termeni de Utilizare; (3)orice incalcare a reprezentarilor si garantiilor stabilite in acesti Termeni de Utilizarea; (4) incalcarea de catre dumneavoastra a drepturilor unui partener, incluzand dar nelimitandu-se la drepturile de proprietate intelectuala; ori (5) orice act rau daunator catre alt utilizator al Site-ului ori bunurilor din Magazinul Virtual cu care sunteti conectat prin intermediul Site-ului. In ciuda celor mentionate anterior, ne rezumam dreptul, pe cheltuiala dumneavoastra sa ne asumam apararea exclusiva si control asupra oricarei privinte pentru care sunteti obligati sa ne indemnizati, si sunteti de acord sa cooperati, la cheltuiala dumneavoastra cu apararea noastra cu privire la astfel de revendicari. Vom utiliza eforturi rezonabile sa va notificam despre orice revendicare, actiune ori procedura precum aceasta care este subiectiva la o astfel de indemnizare la aflarea ei.

 

DATELE UTILIZATORILOR

In acord cu Politicile noastre de Confidentialitate, vom mentine anumite date specifice pe care le transmiteti Site-ului pentru scopul de a manageria performanta bunurilor din Magazinul Virtual, la fel ca si datele legate de utilizarea dumneavoastra a bunurilor din Magazinul Virtual. Ne angajăm să ne asigurăm că securitatea pe care o oferim este la cel mai înalt standard, în conformitate cu reglementările GDPR.

Desi practicam regulat proceuri de copiere de rezerva, sunteti singurul raspunzator pentru datele pe care le transmiteti ori care relateaza cu orice activitate pe care o intreprindeti utilizand Magazinul Virtual.

COMUNICARE ELECTRONICA, TRANZACTII, SI SEMNATURI

Vizitand Site-ul, trimitandu-ne emailuri, completand formulare online constituie comunicare electronica. Sunteti de acord sa prmiti comunicatii elecronice, si agreati ca toate acordurile, notificarile, dezvaluirile, si orice comunicare va punem la dispozitie electronic, prin intermediul emailului si pe Site, satisfac orice cerinta legala ca o astfel de comunicare care sa fie in scris.

PRIN PREZENTA, AGREATI SA UTILIZATI SEMNATOURI ELECTRONICE, CONTRACTE, COMENZI, SI ALTE INREGISTRARI, SI LA COMENZI ELECTRONICE SI NOTIFICARI, POLITICI SI INREGISTRARI ALE TRANZACTIILOR INITIATE ORI COMPLETATE DE CATRE NOI ORI PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI. Prin prezenta renuntati la orice drept ori cerinta sub orice statut, reglementare, regula, ordonanta, ori alta lege in orice jurisdictie care necesita o semnatura originala ori distribuie ori tetine inregistrari non-electronice, ori catre plati ori acordare de credite prin orice mijloc in afara de cele electronice.

 

DIVERSE

Acesti Termeni de Utilizare si orice politici ori reguli operative postat de catre noi pe Site ori cu privire la bunurile din Magazinul Virtual constituie o intreaga agreare si intelegere intre noi si dumneavoastra. Esecul nostru de a exercita si impune orice drept ori dispozitii a acestor Termeni de Utilizare nu vor opera ca o renuntare la drepturi sau dispozitii precum acestea. Acesti Termeni de Utilizare opereaza in masura maxima permisa de lege.

Putem sa va atribuim oricare ori toate drepturile si obligatiile noastre fata de altii in orice moment. Nu ne vom face responsabili ori raspunzatori pentru nici o pierdere, dauna, intarziere ori eroare de a actiona cauzata de orice cauza mai mare decat controlul nostru personal. Daca orice dispozitie ori parte a unei dispozitii din acesti Termeni de Utilizare sunt gasiti a fi ilegali, vizi, inaplicabili, acea dispozitie ori parte a acelei dispozitii este considerata separata de acesti Termeni de Utilizare si nu afecteaza valbilitatea si executarea oricaror dispozitii ramase.

Nu exista nici o actiune unita, parteneriat, angajament ori agentie creata intre noi si dumneavoastra ca urmare a acestor Termeni de Utilizare ori utilizarea Magazinului Virtual. Prin prezenta renuntati la orice pledoarie ati putea avea bazata pe forma electronica a acestor Termeni de Utilizare si lipsa semnaturii de catre partile prezentate pentru a executa acesti Termeni de Utilizare.

 

CONTACTATI-NE

In scopul de a rezolva orice plangere legata de Site ori de Magazinul Virtual ori pentru a primii informatii viitoare legate de utilizarea Site-ului ori a Magazinului Virtual, contactati-ne la:

HOLIDAY MOOD INC SRL

CUI (Cod Unic de Inregistrare): 38492628 inregistrat la Registrul Comertului din Bucuresti sub numarul: J40/19158/2017, avand biroul inregistrat in Bucuresti, Str. Cernauti, Nr.7, Ap.1, Bl. M10, Ap.17, Sector 2.

Email: support@holidaymood.ro
Telefon: +40771595407